Przystawki
Tatar wołowy
Tatar wołowy (siekana polędwica wołowa, doprawiona pieprzem, sola i oliwa z oliwek ,podana z kaparami, cebulką i ogórkiem...
Marynowany Szczupak po Królewsku
Marynowany Szczupak po Królewsku (smażone dzwonka Szczupaka w zalewie ziołowo octowej, podany z gotowanym jajkiem i sosem...
Carpaccio Szefa kuchni
Carpaccio Szefa kuchni (marynowana polędwiczka wieprzowa po Staropolsku podana z świeżą cebulką, czosnkiem, ogórkiem kiszonym i wiejskim...
Sałaty
Sałata z wątróbką drobiową
Sałata z wątróbką drobiową (Smażona wątróbka drobiowa z dodatkiem brandy podana na ciepło na sałacie z marynowana gruszką i tostami z masełkiem...
Sałata z polędwiczkami w sosie miodowo- musztardowym
Sałata z polędwiczkami w sosie miodowo- musztardowym ( smażone kawałki polędwiczki wieprzowej podane w sosie miodowo – musztardowym na bazie białego wina z tostami z masłem...
Sałatka z szyjkami rakowymi
Sałatka z szyjkami rakowymi (duszone na masełku z cebulką i czosnkiem w białym winie i śmietaną szyjki rakowe podane na bukiecie sałat z mini kolbą kukurydzy i świeżą papryką z tostami z masłem...
Szef kuchni poleca
Carpaccio Szefa kuchni
Carpaccio Szefa kuchni (marynowana polędwiczka wieprzowa po Staropolsku podana z świeżą cebulką, czosnkiem, ogórkiem kiszonym i wiejskim...
Zupy
Zupa Kwaśnica z żeberkiem i ziemniakami z okrasą
Zupa Kwaśnica z żeberkiem i ziemniakami z okrasą(kiszona kapusta gotowana z opiekanym żeberkiem wieprzowym, odrobiną kaszy , podana z ziemniakami gotowanymi okraszonymi skwarkami z...
Zupa Rosół Królewski
Zupa Rosół Królewski (wywar z wiejskiej kury podany z makaronem z naleśników pulpecikami drobiowymi i marchewką , posypany natka...
Zupa z Grzybów leśnych z łazankami
Zupa z Grzybów leśnych z łazankami(mieszanka grzybów borowika i podgrzybka na wywarze mięsnym zabielana śmietana i żółtkiem jajka, podana z łazankami i natką...